Eργα αντιστήριξης στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Μουζακίου

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2020 15:07

Με μια νέα παρέμβαση η Π.Ε Καρδίτσας δίνει λύση στο πρόβλημα κατολίσθησης στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Μουζακίου, στο ύψος του Κόμπελου. Πρόκειται για την ολοκλήρωση της κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης μήκους 100μ. περίπου.

Το έργο επισκέφτηκε την Παρασκευή, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Μουζακίου κ. Σωκράτη Κωτίνα.
«Ως Π.Ε Καρδίτσας, με εντολή του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, δίνουμε έμφαση σε κάθε παρέμβαση που σχετίζεται με την οδική ασφάλεια. Εντοπίζουμε κάθε πιθανό σημείο στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας, που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών.
Οι τεχνικές μας υπηρεσίες επιλαμβάνονται στη συνέχεια υλοποιώντας την ενδεδειγμένη κάθε φορά παρέμβαση. Η συνεργασία μας με τους δήμους σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι καθημερινή, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα’», τόνισε ο κ. αντιπεριφερειάρχης.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass