Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 18:15

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σοφάδων, για την αντιπυρική προστασία, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του δημάρχου κ. Θάνου Σκάρλου.


Στη διάρκεια της συνεδρίασης από τα μέλη του Σ.Τ.Ο. αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με στόχο την αρτιότερη οργάνωση και τη συνεργασία όλων στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών.
Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι δράσεις πυροπροστασίας και τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας που έχει ήδη λάβει ο Δήμος, ενώ παράλληλα καταγράφηκαν τα μέσα που διατίθενται προς ενίσχυση του έργου των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επιπλέον, συμφωνήθηκαν δράσεις που θα ενισχύσουν την πορεία υλοποίησης του αντιπυρικού σχεδιασμού της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων ευχαρίστησε την Πυροσβεστική για την ετοιμότητα και αποτελεσματικότητά της στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, καθώς και όλους τους φορείς που συμμετέχουν όπως τις εθελοντικές οργανώσεις και τους πολίτες. Τόνισε, επίσης, την πρόοδο που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της πρόληψης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass