Πάνω από 32 ισλαμοπόλεις έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα...

Κατήγγειλε από τη Λάρισα ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αντ. Μυλωνάκης *Τι είπε για οικονομία, εργασιακά, ΑΟΖ *Συναντήσεις με τοπικά στελέχη

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2020 21:01

Βολές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην εξωτερική πολιτική, στην οικονομία και στο προσφυγικό εξαπέλυσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» κ. Αντώνης Μυλωνάκης, χθες από τη Λάρισα, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίου του

κόμματος στη Θεσσαλία.
Αναλυτικότερα σε δηλώσεις του για το προσφυγικό, υποστήριξε ότι «Η διαχείρισή του από την κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση» και σημείωσε ότι «βάσει νόμου η κυβέρνηση θα επιδοτήσει τους αιτούντες άσυλο μετανάστες, μέχρι και 25.000 ευρώ χωρίς εγγύηση. Θα τους δίνει λεφτά για να μην κλέψουν, αλλά χωρίς να απαιτεί αποπληρωμή της επιχορήγησης».
Τόνισε «ότι σήμερα στην Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί πάνω από 32 ισλαμοπόλεις σε δομές. Αυτές θα μεγαλώσουν καθώς αυξάνονται συνεχώς οι γεννήσεις μέσα σε αυτές και θα βρεθούμε μπροστά σε μεγαλύτερο πρόβλημα...».
Όσον αφορά στην οικονομία της χώρας μας δήλωσε: «Η ύφεση θα ξεπερνά το 10%, Θα έχουμε νέο «μνημόνιο», που θα εμφανιστεί με άλλη ονομασία. Ξεκίνησε αυτό που όλος ο κόσμος φοβόταν, μισή δουλειά, μισά λεφτά». Κατήγγειλε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Soure» για «καταστροφή των εργασιακών σχέσεων» τονίζοντας: «Δίνει στην Ελλάδα 1,9 δισ. μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά σύμφωνα με όσα προβλέπει, ο κάθε εργαζόμενος δεν θα έχει καμία απαίτηση από τον εργοδότη, δεν θα υπάρχουν οι συλλογικές συμβάσεις και οι εργασιακές σχέσεις όπως και ο κάθε επιχειρηματίας θα έχει το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τις σχέσεις εργασίας με τους εργαζόμενούς του, που σημαίνει πως θα αυξηθεί το ποσοστό των εργαζομένων με τετράωρη εργασία, και από το τέλος Ιουνίου και μετά θα είναι ανοιχτές οι απολύσεις».
Σχολιάζοντας την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, δήλωσε «έχουν γίνει εγκληματικά λάθη από την κυβέρνηση» και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη διαχείριση του θέματος της οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και στους χειρισμούς με την Τουρκία.
Τέλος αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και στο πρόγραμμα «Ηρακλής» σημείωσε μεταξύ άλλων: «Από 1 Σεπτεμβρίου θα δούμε πλειστηριασμούς... Θα υπάρξουν προγράμματα που από ο ιδιοκτήτης θα γίνει ενοικιαστής του σπιτιού του και θα χρωστάει στις τράπεζες».
Να σημειωθεί ότι χθες μαζί με τον βουλευτή, βρέθηκαν στη Λάρισα ο διευθυντής του κόμματος κ. Ευάγγελος Φανίδης, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Βασίλειος Γραμμένος και το στέλεχος κ. Δημήτριος Καρακατσάνης.
Ακολούθως το κλιμάκιο μετέβη στον Τύρναβο όπου είχε επαφές με στελέχη και μέλη του κόμματος.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass