Προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά

Μέλη του παραρτήματος Λάρισας του ΣΕΟ στο Διμήνι

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2020 15:27

Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ευαισθητοποιήθηκε για άλλη μια φορά και έδρασε προς το συμφέρον της πιο όμορφης ομάδας, που υπάρχει παγκοσμίως, τα παιδιά.

Συγκεκριμένα -όπως αναφέρει ανακοίνωση του παραρτήματος- μέλη του Τοπικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν το σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου, στο Διμήνι του Βόλου, και πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Κατά τις προηγούμενες ημέρες οι φίλοι του Οδηγισμού της Λάρισας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου και αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο του πατρός Αντωνίου και των εθελοντών, που τον πλαισιώνουν, συγκέντρωσαν εκείνα τα είδη που το σπίτι της Κιβωτού χρειαζόταν. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της Κιβωτού για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για το έργο που επιτελούν και δηλώνουμε πως όποτε μας χρειαστούν ξανά, θα είμαστε στο πλευρό τους, καταλήγει η ανακοίνωση.
* Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, οργανώνει εκδήλωση αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 στον Πολυχώρο Φρούριο. Ο κ. Βασίλης Νούσιος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής-αρωματοθεραπευτής και επαγγελματίας στη μάλαξη, θα παρουσιάσει το θέμα "Αρωματοθεραπεία - Μάλαξη και τα οφέλη τους".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass