Το ΚΚΕ τιμά και ευχαριστεί το στράτευμα για τον αγώνα του

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝ. ΠΑΦΙΛΗ ΣΤΗΝ 110 ΠΜ *ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2020 15:50

«Τιμάμε τον καθημερινό αγώνα που δίνετε στον αέρα και στο έδαφος, υπερβαίνοντας εαυτούς, προασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και την εδαφική της ακεραιότητα». Αυτό υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός

εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ως επικεφαλής του κλιμακίου του κόμματος μετά την επίσκεψη στην 110 Πτέρυγα Μάχης.
Ο Θαν. Παφίλης ευχαρίστησε τον διοικητή της 110 ΠΜ για την υποδοχή, την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε και «μετέφερε τις ευχαριστίες του ΚΚΕ, στο σύνολο του προσωπικού της Πτέρυγας Μάχης και κατ’ επέκταση σε όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας». Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ «πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη βουλευτή του ΚΚΕ κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τον βουλευτή του ΚΚΕ και συνταγματάρχη ε.α. Νίκο Παπαναστάση, και τον Άγγελο Σίμο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ στην 110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα . Στη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε συνάντηση με τον διοικητή της 110 ΠΜ. Στη συνάντηση, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση του κλιμακίου του ΚΚΕ για την ιστορία και την αποστολή της Μονάδας, για τις συνθήκες εκτέλεσης αυτής, αλλά και των συνθηκών διαβίωσης τόσο του προσωπικού όσο και των οικογενειών τους. Στην τοποθέτησή του, ο Θανάσης Παφίλης εξήγησε ότι αυτού του είδους οι επισκέψεις, σηματοδοτούν το αμέριστο ενδιαφέρον του ΚΚΕ για τις συνθήκες που ζει και εργάζεται το προσωπικό που υπηρετεί στις ΕΔ, αλλά και οι οικογένειές τους, δίνουν επίσης την ευκαιρία να καταγραφούν προβλήματα και να προταθούν λύσεις. Τόνισε ότι τα δεκάδες προβλήματα που έχει αναδείξει το ΚΚΕ μέσω κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, σχετικά με το προσωπικό των ΕΔ , μόνιμους και στρατευμένους, είναι αποτέλεσμα του συλλογικού αγώνα των στρατιωτικών, και μέσω των συνδικαλιστικών τους Ενώσεων του μόνιμου προσωπικού».
*Το προαναφερθέν κλιμάκιο του ΚΚΕ, με τη συμμετοχή και του Κώστα Αβραμόπουλου μέλους του πολιτικού γραφείου της Κ.Ε. του κόμματος, επισκέφθηκε και την 1η Στρατιά, όπου σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ενημερώθηκε από τη διοίκηση της 1ης Στρατιάς για την κατάσταση και το έργο της Στρατιάς σχετικά με την εκπαίδευση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των στρατευμένων. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τονίστηκε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την επίλυση των προβλημάτων αυτών. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προβολή και τη διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων των στρατιωτικών. Το ενδιαφέρον του ΚΚΕ αποδεικνύεται επίσης και με τις περισσότερες από 100 ερωτήσεις, που έχουν κατατεθεί από τις αρχές του 2020 για μια σειρά από προβλήματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass