Μία 25χρονη «ψείριζε» την ταμειακή του εργοδότη της

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2020 20:17

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη χθες το πρωί μία 25χρονη υπάλληλος καταστήματος της Λάρισας. Μετά από καταγγελία του 53χρονου καταστηματάρχη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα τα οποία

βρέθηκαν τελικά στην κατοχή της 25χρονης η οποία συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η αδικαιολόγητη μείωση του τζίρου – το τελευταίο διάστημα - σε ένα από τα καταστήματα του 53χρονου τον οδήγησε σε υποψίες, με δεδομένο ότι στην κίνηση των καταναλωτών, δεν σημειωνόταν μείωση σε ημερήσια βάση που να δικαιολογούσε μια ανάλογη μείωση των εσόδων.
Η διεύθυνση του καταστήματος προχώρησε σε κινήσεις που απέδειξαν την αδικαιολόγητη απόκλιση κίνησης και εσόδων, ενώ το οπτικό υλικό από το εσωτερικό δίκτυο παρακολούθησης του καταστήματος επιβεβαίωσε τη δράση της 25χρονης.
Έτσι η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αστυνομικοί της οποίας προσημείωσαν χαρτονομίσματα στον χώρο του ταμείου της επιχείρησης με αποτέλεσμα δύο προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, μετά τον έλεγχο των αστυνομικών, να βρεθούν τελικά στην τσάντα της νεαρής υπαλλήλου που δεν φάνηκε να δίνει πειστικές εξηγήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρονη κατά τη σύλληψή της αρνήθηκε την κατηγορία ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τη δράση της και το προηγούμενο διάστημα. Η 25χρονη παραμένει κρατούμενη από χθες προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αναμένεται να δώσει τις δικές της εξηγήσεις.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass