Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2020 15:51

«Η ΛΙΠΙΝΙΤΣΑ»
Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Ανθούσας Ασπροποτάμου

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Εκλογές πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθούσας Ασπροποτάμου «Η ΛΙΠΙΝΙΤΣΑ». Μετά από τις σχετικές αρχαιρεσίες το νέο Δ.Σ. που προέκυψε έχει ως εξής: Πρόεδρος Ευαγγελία Σουγιά, αντιπρόεδρος Κάψος Απόστολος, γραμματέας Λιάμπας Δημήτριος, ταμίας Λάμαρης Δημήτριος, μέλη: Λιάμπας Παναγιώτης, Μπουσιοπούλου Γαρουφαλιά, Μπουσιοπούλου Σοφία. Αξίζει να αναφερθεί ότι συνεχίζει για δεύτερη θητεία στο “τιμόνι” του Συλλόγου η πρόεδρος Ευαγγελία Σουγία.

 

Εκλογές στον Σύλλογο Γυναικών Ευυδρίου «Μελίνα»

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Σύλλογος Γυναικών Ευυδρίου «Μελίνα», καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη 20 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. στο κτίριο του Συλλόγου στο Ελληνικό Φαρσάλων. Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι σήμερα Δευτέρα 17/08/2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6932-315.328, 6936-820.035. Εγγραφές μελών με δικαίωμα ψήφου μπορούν να γίνουν και κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.

 

Εγκρίθηκαν τα κονδύλια για επιδόματα
Εγκρίθηκαν τα κονδύλια για τα επιδόματα στέγασης και γέννησης, καθώς και για την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας εγκρίθηκε δαπάνη 28,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σχετικά με την κάλυψη της δαπάνης για την καταβολή του επιδόματος στέγασης Αυγούστου. Παράλληλα, με ξεχωριστή υπουργική απόφαση, εγκρίθηκε δαπάνη 48,1 εκατ. για την καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος του Αυγούστου. Τέλος, εγκρίθηκε δαπάνη 13.746.000 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος γέννησης στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου 2020. Τα επιδόματα χορηγούνται στο τέλος του μήνα.

 

Εως 20 Αυγούστου οι εισφορές του Ιουνίου

Έως τις 20 Αυγούστου θα πρέπει να πληρωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές του Ιουνίου από τους μη μισθωτούς. Τον κωδικό πληρωμής οι ασφαλισμένοι θα τον βρουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, ενώ για να εισέλθουν στο σύστημα χρησιμοποιούν τους κωδικούς του Taxis. Σημειώνεται ότι η εξόφληση των εισφορών μη μισθωτών μπορεί να γίνει μέσω e-banking με ή χωρίς κόστος ανάλογα με την τράπεζα. Ωστόσο, για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της κρίσης του κορονοϊού δεν περιλαμβάνουν την έκπτωση του 25% που προβλεπόταν για εμπρόθεσμες καταβολές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass