Επίσκεψη Κ. Νούσιου σε αντιπλημμυρικά έργα

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2020 17:20

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Με νέες παρεμβάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας συνεχίζεται ο καθαρισμός σε ποτάμια και αρδευτικά κανάλια.

Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν κυρίως αντιπλημμυρικό χαρακτήρα και περιλαμβάνουν εργασίες κοπής δέντρων και χόρτων και απομάκρυνσης απορριμμάτων. Το έργο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ενώ παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αγναντερού κ. Κων/νος Αρχοντής, ο τοπικός σύμβουλος κ. Θωμάς Βλαχοδήμος, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Μουζακίου κ. Αποστόλης Γκουρμπαλιώτης και οι εργολάβοι του έργου.
«Συνεχίζουμε τις εργασίες καθαρισμού σε ποτάμια και αρδευτικά κανάλια σε διάφορες περιοχές της αρμοδιότητας μας με στόχο κυρίως την αντιπλημμυρική θωράκιση και την προστασία ανθρώπων, περιουσιών και υποδομών. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και τους προέδρους των Τ.Κ, πραγματοποιούμε μια σειρά παρεμβάσεων απαραίτητων για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Αυτή τη φορά στην Τ.Κ Αγναντερού με μια εργολαβία ύψους 70.000 ευρώ για εργασίες καθαρισμού ( κοπή χόρτων και παρόχθιας αυτοφυούς βλάστησης, απομάκρυνση απορριμμάτων και προσχώσεων από την κοίτη), προκειμένου να διευκολύνεται η ροή των υδάτων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass