Δωρεάν μάσκες για τους πιστούς…

ΑΧ. ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Ι. ΤΣΕΡΕΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2020 16:20

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφτηκαν χθες, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι μέτοχοι της εταιρείας LARISA FACE COVER, Αχιλλέας Νταβέλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και πρόεδρος-

διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Κυανούς Σταυρός» και Γιάννης Τσερέπας, πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της LARIPLAST S.A.
Οι δύο συνιδρυτές της εταιρείας εξέφρασαν στον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας την πρόθεσή τους να προσφέρουν μάσκες για την κάλυψη των αναγκών των πιστών στις 150 ενορίες της Αρχιεπισκοπής, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.
«Οφείλουμε ως χριστιανοί ορθόδοξοι να μπορούμε να έχουμε τη Θεία Χάρη χωρίς να υπάρχει κανένας φόβος στον εκκλησιασμό», τόνισε ο κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο οποίος συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο για τη στάση του όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.
«Δεν έκανα παρά το ελάχιστο», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος και επισήμανε ότι «ο συνάνθρωπός μας είναι το παν. Αν δεν αγαπάμε τον συνάνθρωπο, Εκκλησία και Πολιτεία, χάνουμε το νόημα της ζωής. Ο καθένας πρέπει να βοηθήσει. Με τον δικό του τρόπο. Οι επιπολαιότητες είναι για άλλα πράγματα. Τα πράγματα είναι κρίσιμα. Όλοι πρέπει να προβληματιστούμε. Έχουμε μεγάλη ευθύνη. Αυτό που κερδίσαμε στην αρχή θα είναι κρίμα να το χάσουμε στην πορεία».
Εν συνεχεία, ο κ. Νταβέλης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «η ελληνική βιομηχανία παραγωγής μασκών LARISA FACE COVER αρχίζει σήμερα μια προσπάθεια κοινωνικής εταιρικής ευθύνης από την Εκκλησία της Ελλάδος. Θα είμαστε στη διάθεση του Αρχιεπισκόπου, ώστε να καλύψουμε τους πιστούς με τις απαραίτητες μάσκες καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας». Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και ευχήθηκε πρόοδο στην επιχείρηση και καλή δύναμη στο έργο τους.
Ο κ. Τσερέπας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και εξήρε το έργο της Εκκλησίας που, όπως είπε, «σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε, κρατά τον λαό ενωμένο».
Τους συνιδρυτές της εταιρείας υποδέχθηκε στην είσοδο της Αρχιεπισκοπής ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.
Φωτ.: Χρήστος Μπόνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass