Περιπολία Κ. Νούσιου με πυροσβέστες

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2020 16:39

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη απέναντι σε σεισμούς, πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές.

Σε συνθήκες δύσκολες, με αυταπάρνηση, με μηχανήματα και ανθρώπους να ωθούνται πολλές φορές πέρα από τα όρια. Κυρίως όμως έχουν την ευθύνη της πρόληψης και κατάσβεσης των δασικών πυρκαγιών. Ο λόγος για τους άντρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας που περιπολούν όλο το 24ωρο στον ορεινό όγκο του Νομού.
Μαζί τους αυτή τη φορά και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος. «Είχα την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να διαπιστώσω το αξιόμαχο και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όπως είχαμε αποφασίσει και κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, εκτελούνται καθημερινές περιπολίες σε όλο το δασικό δίκτυο της περιοχής μας, με στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών», τόνισε ο κ. Νούσιος.
Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Καρδίτσας πύραρχος κ. Γιώργος Νταουτάς και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας αντιπύραρχος κ. Χρήστος Κοκκώνης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το πρόγραμμα περιπολιών, αλλά και τις δυνατότητες που διαθέτουν τα πυροσβεστικά οχήματα.
Με χαρακτηριστικό κωδικό κλήσης «Ουρανός» ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε ενεργά στην περιπολία εμφανώς ικανοποιημένος από τον τρόπο διεξαγωγής της.
Στην περιπολία συμμετείχε το πυροσβεστικό όχημα Κ 30 με πλήρωμα τους υπαρχιπυροσβέστες κ. Λάμπρο Γραββάνη και Παύλο Ζέρβα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass