Συμβούλιο «διά περιφοράς» χωρίς ουσιαστικό λόγο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2020 17:25

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών με ανακοίνωσή της «καταγγέλλει τον πρόεδρο του συμβουλίου του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, για σύγκληση συμβουλίου "διά περιφοράς", χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, όταν σήμερα συγκαλείται το Δ.Σ. του δήμου "διά ζώσης".


Θεωρούμε ότι η επιλογή "διά περιφοράς", είναι σκόπιμη για λήψη αποφάσεων, πάνω στα υπό συζήτηση θέματα, χωρίς διάλογο.
Επισημαίνουμε τη σοβαρότητα των υπό συζήτηση θεμάτων όπως, αναμόρφωση προϋπολογισμού, αγωγή ιδιώτη κατά του δήμου για χρέη του δεύτερου προς τον ενάγοντα και ορισμός δικηγόρου για την υπόθεση αυτή, προσλήψεις καθηγητών μουσικής, για την κάλυψη αναγκών της μουσικής σχολής, απαλλαγή υποχρέωσης καταβολής διδάκτρων των μαθητών της μουσικής σχολής, για το διάστημα 15/3 έως 15/5 τρέχοντος έτους.
Ειδικά για το θέμα απαλλαγής υποχρέωσης των μαθητών της μουσικής για καταβολή διδάκτρων, σε προηγούμενο συμβούλιο είχαμε προτείνει τη συνολική απαλλαγή τους και για το υπό έναρξη έτος, λόγω προβλημάτων που δημιούργησε ο κορονοϊός, χωρίς τότε η πρόταση μας να γίνει δεκτή.
Απέχοντας λοιπόν καταγγέλλουμε την τακτική της "φίμωσης" των συμβούλων και καλούμε τον Δήμαρχο να πάρει θέση πάνω στον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών και επιτροπών του Δήμου, δηλώνοντας ότι όταν αυτή η τακτική θα επαναλαμβάνεται, χωρίς σοβαρό λόγο, θα προβαίνουμε σε δημοσιοποίησή της, ώστε να αντιλαμβάνονται οι δημότες τις προσφιλείς μεθόδους της σημερινής δημοτικής αρχής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass