Αγροτικό ιατρείο στον Βρυότοπο

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2020 15:08

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Ξεκίνησε να λειτουργεί το Αγροτικό Ιατρείο στον Βρυότοπο Αμπελώνα, στον χώρο

του πρώην κοινοτικού καταστήματος, το οποίο με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου ανακαινίστηκε και έγινε λειτουργικό.
Το αγροτικό ιατρείο αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους κατοίκους του Βρυοτόπου και των γύρω περιοχών, κυρίως σε θέματα συνταγογράφησης και γενικών ιατρικών εξετάσεων και πλέον δεν θα χρειάζεται η μετάβασή τους στον Αμπελώνα ή τον Τύρναβο.
Την πρώτη μέρα λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου, επίβλεψε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, έχοντας στο πλευρό του τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου Γιάννη Αντωνόπουλο, την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σταματία Kουντουβά, τη γιατρό Αθηνά Τσερώνη και τη νοσηλεύτρια Μαρία Κουτούκα.
Εμφανώς ικανοποιημένος ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε, για την έναρξη λειτουργίας του Αγροτικού Ιατρείου στον Βρυότοπο: «Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε τη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου, το οποίο θα προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους δημότες μας. Ήδη την πρώτη μέρα λειτουργίας του, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και αποδεικνύει την αναγκαιότητα λειτουργίας του. Χαίρομαι επίσης γιατί υλοποιήσαμε μία ακόμα προεκλογική μας δέσμευση, καθώς ανακαινίσαμε το πρώην κοινοτικό κατάστημα, το οποίο φιλοξενεί υπό ιδανικές συνθήκες, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου. Να σημειωθεί ότι το κοινοτικό κατάστημα Βρυοτόπου είχε αφεθεί στην τύχη του, πολλά χρόνια πριν. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, κ. Γιάννη Αντωνόπουλο, για την άριστη συνεργασία που έχουμε, καθώς και τη γιατρό και τους νοσηλευτές για τη διάθεση προσφοράς που επιδεικνύουν και κυρίως για το χαμόγελο με το οποίο υποδέχονται τους δημότες μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass