Πομποδέκτης eway για όλα τα διόδια

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΣΤΗ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2020 16:25

Από τις 4 Νοεμβρίου, τίθεται σε λειτουργία ανανεωμένη η διαλειτουργικότητα των ελληνικών πομποδεκτών σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, στην οποία συμμετέχει και η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με τον πομποδέκτη eway.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «επιλέγοντας τον πομποδέκτη eway από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για τις μετακινήσεις τους στην Ελλάδα, οι οδηγοί απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και εκπτωτικά προγράμματα μόνο για τους συνδρομητές eway του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, γρήγορα και άνετα ταξίδια, κάνοντας χρήση των αποκλειστικών λωρίδων διέλευσης στους σταθμούς διοδίων, διελεύσεις χωρίς καθυστέρηση για πληρωμές με μετρητά ή κάρτα, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες και ώρες αιχμής.
Επισημαίνεται ότι για τους κατόχους πομποδεκτών άλλων εταιρειών, ισχύουν οι ονομαστικές τιμές διοδίων. Οι συνδρομητές eway δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, καθώς η υπηρεσία διαλειτουργικότητας ενεργοποιείται αυτόματα και δωρεάν στις 4 Νοεμβρίου.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον πομποδέκτη eway και να ενημερωθούν για τη διαλειτουργικότητα, καθώς και για τα εκπτωτικά προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.myeway.gr ή να απευθυνθούν στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 2410-741.440 (Δευτέρα-Κυριακή 07:00-22:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass