Επισκέφτηκαν κατεστραμμένες υποδομές του Δήμου Μουζακίου

Δημοσίευση: 20 Νοε 2020 15:13

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Επίσκεψη σε υποδομές του Δήμου Μουζακίου, που έχουν καταστραφεί από τη θεομηνία

της 18ης Σεπτεμβρίου και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και σε έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του πολίτη, Νίκο Καραγιάννη.
Αρχικά επισκέφτηκαν τις γέφυρες Μπαλάνου και Καραϊσκάκη, δύο έργα που ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και έδωσαν πρόσβαση στον ορεινό όγκο του Δήμου και ακολούθησε αυτοψία σε μεγάλο κομμάτι του οδικού δικτύου που έχει καταστραφεί από τη θεομηνία.
«Κατέστησα σαφές στον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο και ενημέρωσα και τον έτερο Αντιπερειφεριαρχή κ. Καραγιάννη, πως είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, για την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών μας. Είμαι σίγουρος πως η αγαστή συνεργασία που έχουμε ως Δήμος Μουζακίου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα έχει την καλύτερη δυνατή συνέχεια στα τεράστια ζητήματα που προέκυψαν από τις καταστροφικές πλημμύρες», δήλωσε ο κ. Στάθης.
«Ο φόρτος λόγω των καταστροφών σε όλο τον Ν. Καρδίτσας είναι μεγάλος, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να δοθεί γρήγορη και άμεση λύση για την ασφάλεια όλων των κατοίκων. Επιπλέον, ο Δήμαρχος μου έδειξε τα προτεινόμενα σημεία για την ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου. Παρότι, δεν εμπλέκεται η Περιφέρεια και είναι καθαρά ζήτημα Δήμου και 5ης ΥΠΕ, διαμόρφωσα άποψη τόσο για τα αρνητικά όσο και για τα θετικά ζητήματα του κάθε οικοπέδου» υπογράμμισε ο κ. Καραγιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass