Νέες παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον Δήμο Τεμπών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2020 17:20
Από τη συνάντηση Ν. Λιούπα και Γ. Μανώλη στο Μακρυχώρι Από τη συνάντηση Ν. Λιούπα και Γ. Μανώλη στο Μακρυχώρι

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζήτηση και συνεργασία είχαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, κ. Νίκος Λιούπας, με τον δήμαρχο Τεμπών, κ. Γιώργο Μανώλη, στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία των έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αφορούν τον Δήμο Τεμπών, καθώς και έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Μεταξύ των έργων αυτών είναι η βελτίωση του ενδοδημοτικού οδικού δικτύου, η αντιπλημμυρική προστασία, η αντικατάσταση οδοφωτιστικών με LED, η αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων στηθαίων στο επαρχιακό δίκτυο.
Ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Μανώλης, σε σχετική δήλωσή του στην «Ε» αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεχιζόμενη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Δήμο μας και ζητάμε την ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους του, όπου αυτό θεωρείται απαραίτητο για τη δρομολόγηση αναγκαίων αναπτυξιακών έργων που θα δημιουργήσουν προοπτική για επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Τεμπών».
Ο αντιπεριφερειάρχης, κ. Νίκος Λιούπας, αντίστοιχα, τονίζει ότι: «Η συνεργασία της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής είναι αυτονόητη, οι ανάγκες είναι πάρα πολύ μεγάλες σε κάθε γωνιά του τόπου μας και οι πόροι περιορισμένοι. Γι’ αυτό οφείλουμε όλοι μας να είμαστε σοβαροί, να κινούμαστε στοχευμένα και με πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο και το πιο ωφέλιμο αποτέλεσμα για τους πολίτες μας». Να σημειωθεί ότι ο κ. Μανώλης ήταν στενός συνεργάτης (πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) του αείμνηστου δημάρχου Μακρυχωρίου, Ζήση Λιούπα, πατέρα του σημερινού αντιπεριφερειάρχη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Νίκος Μητσογιάννης και η πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου, κ. Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass