Διαδικτυακή ημερίδα νέων για μια πράσινη πόλη

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2020 16:05

Διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λάρισας, με θέμα «Δημιουργώντας μία πράσινη πόλη» σήμερα Σάββατο και ώρα 10:45 μέσω της πλατφόρμας του ZOOM.


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Επιτροπών Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με την Επιτροπή Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.
Η συζήτηση πραγματοποιείται για την ενθάρρυνση των νέων και όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών αναφορικά με πράσινες πρωτοβουλίες, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, την ενημέρωση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, την υιοθέτηση πρακτικών που έγκεινται στη βελτίωση της προσβασιμότητας σε αστικές περιοχές και σε ζητήματα κλιματικής αλλαγής.
Στόχος της ημερίδας είναι να εξεταστεί ο βαθμός στον οποίο η πανδημία της Covid-19 επηρεάζει όλα τα παραπάνω. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων «Λάρισα, Πόλη που Μαθαίνει».
Συντονίζει η Τσαμέτη Αγγελική, μέλος Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, Συντ. Επ. Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και ο Τσιουμάνης Γεώργιος, μέλος Δημοτικού Συμβουλίων Νέων, Αν. Συντ. Επ. Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
10:45 - 11:00
Έναρξη Webinar- Χαιρετισμοί
11:00 - 11:20
Τάτσης Κωνσταντίνος, γεωπόνος, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην ELCA: «Πράσινο = Υγεία»
11:20 - 11:40 Στεφανούλη Μαρία, BSc, MSc, PhD Candidate, πολιτικός μηχανικός: «Η επίδραση του COVID-19 στην αστική κινητικότητα»
11:40 - 12:00 Παπαλάμπρου Ανδρέας, επικεφαλής Ελληνικού Παραρτήματος της International Dark-Sky Association:«Φωτορύπανση και Περιβάλλον»
12:00 - 12:20 Μαυρογένης Σταύρος, διδάκτωρ Διεθνούς Δικαίου για την Κλιματική Πολιτική, συνεργάτης Ευρωκοινοβουλίου στην Επιτροπή Περιβάλλοντος: «Από την κλιματική αλλαγή στην κλιματική κρίση»
12:20 - 12:45 Διάλογος και λήξη Webinar.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/1-u6BYYIYHNAJNOo-Gluuun5_jY7gVonOD3Cb2jj-Ah4/edit?ts=5fcf6706&gxids=7628
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας επισκεφτείτε τη σελίδα του ΔΣΝΛ στο facebook ή επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συμβουλίου: https://www.facebook.com/DhmotikoSymvoulioNeolaiasDhmoyLar saiwn
- dsn@larissa-dimos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass