Σε μαντρί βρέθηκε η 16χρονη από την Ανάβρα

ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2021 16:01

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 16χρονου κοριτσιού από την Ανάβρα Μαγνησίας, που τα ίχνη της χάθηκαν προχθές, όταν η ίδια είχε πάει με τον βοσκό πατέρα της για να μαζέψουν τα ζώα τους.


Μετά από πολύωρη επιχείρηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, το κορίτσι εντοπίστηκε χθες το πρωί σε ποιμνιοστάσιο στη Σκοπιά Φαρσάλων, από κτηνοτρόφο γειτονικής περιοχής στη Σκοπιά Φαρσάλων και σε απόσταση 3-4 χιλιομέτρων (σε ευθεία) από το σημείο που χάθηκε το κορίτσι, όταν το πρωί που πήγε στη μονάδα του για να ταΐσει τα ζώα του, εντόπισε το κορίτσι και αμέσως με τη σειρά του ενημέρωσε τις Αρχές και εκείνες τους γονείς του κοριτσιού που το αναζητούσε με αγωνία από χθες το απόγευμα, όταν και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση ερευνών για τον εντοπισμό της.
Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε ο πατέρας του κοριτσιού στην Αστυνομία, είχαν πάει στην περιοχή για να μαζέψει τα ζώα τους, είπε στην κόρη του να καθίσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά όταν επέστρεψε δεν τη βρήκε και ειδοποίησε τις Αρχές. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ανήλικη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass