Βραβεύτηκαν 14 μαθητές/-τριες από το κληροδότημα Παληχώρη

Από σχολεία του Δήμου Τρικκαίων

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2021 17:11

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Ο Δήμος Τρικκαίων βράβευσε χθες 14 μαθητές και μαθήτριες των Τρικάλων, που εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πρόκειται, όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή, για την εκτέλεση διαθήκης της αείμνηστης Αλεξάνδρας (το γένος Κοφίτσα) χήρας Χρήστου Παληχώρη που με το κληροδότημά της, επιβραβεύει 7 επιτυχόντες και επιτυχούσες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βάσει της υψηλότερης κατά σειρά βαθμολογίας τους. Οι 6 βραβευθέντες/είσες προέρχονται από τον Δήμο Τρικκαίων και η επτάδα συμπληρώνεται από μαθητή/τρια με καταγωγή από την Καστανιά Καλαμπάκας. Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων είναι ο εκτελεστής της διαθήκης και κάθε βραβείο αντιστοιχεί σε ποσό 1.000 €.
Η φετινή εκδήλωση ήταν εξαιρετικά λιτή και πραγματοποιήθηκε με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Τα προηγούμενα χρόνια (η αρχή έγινε το 2016 επί προεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου του κ. Μιχ. Μπάρδα) η λαμπρότητα δεν επισκιαζόταν από γεγονότα, όπως αυτό της πανδημίας.
Φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες, που εισήχθησαν τα έτη 2019 και 2020 στις τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετέβησαν στο Δημαρχείο Τρικκαίων για αυτή την ολιγόλεπτη, αλλά άκρως σημαντική βράβευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass