Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2021 15:07

Επαφές του νέου Θεσσαλάρχη Οργανωτικού της ΝΔ στα Τρίκαλα
Συναντήθηκε με Χρ. Μιχαλάκη και Γ. Καρανάσιο
(ΤΡΙΚΑΛΑ) Της ανταποκρίτριάς μας
Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρέθηκε προχθές, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας της ΝΔ κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, μετά τον πρόσφατο ορισμό του από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.


Η πρώτη επαφή του κ. Μπαγιώτη μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων δεν θα μπορούσε παρά να είναι με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κατέχει και ένα ιδιαίτερα κρίσιμο πόστο στη ΝΔ, αυτό του αναπληρωτή γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος. Η συνάντηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όπως ήταν αναμενόμενο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφού οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις, με τον Αντιπεριφερειάρχη να συγχαίρει τον κ. Μπαγιώτη για τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, τονίζοντας πως είναι σίγουρος πως θα τα φέρει εις πέρας με επιτυχία.
Την συνάντηση των δύο ανδρών ακολούθησε αυτή με τον Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Γιώργο Καρανάσιο, που μετέφερε τις απόψεις του σε σειρά θεμάτων, καθώς αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ), βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή, με σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία, τόσο όσον αφορά θέματα που αφορούν το κόμμα, όσο και την περιοχή μας.

 

Καταγγελία του ΚΚΕ για βεβήλωση του μνημείου στα Νταμάρια
(ΤΡΙΚΑΛΑ) Της ανταποκρίτριάς μας
Σε καταγγελία προχώρησε η τομεακή επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, τη βεβήλωση του μνημείου στα Νταμάρια. Μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
«Το ιστορικό μνημείο στη θέση “Νταμάρια” βρέθηκε στο στόχαστρο θρασύδειλων δείχνοντας την ανησυχία που προκαλεί στην αστική τάξη η ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας, της ιστορίας του λαϊκού κινήματος του τόπου και του πρωτοπόρου ρόλου που διαδραμάτισε το Κόμμα της εργατιάς.
Τα Νταμάρια του Προφήτη Ηλία είναι ένα μέρος σύμβολο θυσίας για την πόλη μας και την χώρα. Ένας χώρος όπου στο εκτελεστικό απόσπασμα σύμφωνα με τα στοιχεία οδηγήθηκαν 94 αγωνιστές και σε ορισμένες περιπτώσεις όπως των Ομάδων Αυτοάμυνας οι καταδίκες – εκτελέσεις ήταν μαζικές. Το ΚΚΕ πριν λίγα χρόνια,το 2018, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας του πραγματοποίησε εκδήλωση τιμής μνήμης και διδαγμάτων για τους αγωνιστές που εκτελέστηκαν στα Νταμάρια Τρικάλων μετά από καταδικαστικές αποφάσεις του Έκτακτου Στρατοδικείου Τρικάλων την περίοδο 1947 – 1949».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass