Παρεμβάσεις σε αποστραγγιστικά κανάλια

Από την Περιφέρεια στον Δήμο Πύλης

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2021 18:35

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Χρήστου Μιχαλάκη στο αίτημα του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Ζούρτου και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πηγής κ. Χρήστου Μαυρογιάννη, για παρεμβάσεις σε αποστραγγιστικά κανάλια .


Με την αντιπλημμυρική θωράκιση να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας και επιλέγοντας να δρα έγκαιρα και να προλαμβάνει προβλήματα, ο Αντιπεριφερειάρχης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έδωσε εντολή και συνεργεία βρέθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Πηγής και προχώρησαν στον καθαρισμό αποστραγγιστικών καναλιών και την κοίτη ρέματος από το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου ως την τοποθεσία «Πόρος» στην Πηγή Τρικάλων.
«Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των Τοπικών Κοινοτήτων και σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους και τους τοπικούς φορείς, παρεμβαίνουμε συνεχώς με έμφαση όχι μόνο στην επίλυση, αλλά και στην πρόληψη προβλημάτων. Η αντιπλημμυρική προστασία αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων, κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τα μεγάλα έργα που έχουν παραδοθεί, αλλά και από αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης και από τις μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις που γίνονται καθημερινά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass