«Εκπληξη και αποτροπιασμός για τις δηλώσεις της Ελένης Αξιόγλου»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2021 16:02

«Έκπληξη και αποτροπιασμό προκαλούν οι δηλώσεις και οι έμμεσες αναφορές της δικηγόρου και υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία, φίλης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατ' ομολογία της, Ελένης Αξιόγλου, σχετικά με το μείζον ζήτημα των

αποκαλύψεων της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση, την οποία υπέστη από μεγαλοστέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με τις ακόλουθες επισημάνσεις: «Φράσεις όπως «οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν ποτέ στα δωμάτια μοναχικών ανδρών», αλλά και η σύνδεση πραγματικών περιστατικών με ... παραμύθια, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται προσπαθούν να λύσουν, επιτείνουν τα ενοχικά αισθήματα των γυναικών και αθωώνουν διά του επιχειρήματος «τα ήθελες και τα έπαθες» τις εγκληματικές ενέργειες του εκάστοτε θύτη.
Δυστυχώς, δηλώσεις όπως αυτές της κας Αξιόγλου, μας αναγκάζουν να θυμηθούμε ότι ο αντιπρόεδρος της Ε.Ι.Ο. που ξεμπρόστιασε με θάρρος η Σοφία Μπεκατώρου, ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, επί δεκαετίες παράγοντας της Ομοσπονδίας που βρέθηκε σήμερα στο μάτι του κυκλώνα των αποκαλύψεων. Μεγαλύτερο ακόμα αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι η κα Αξιόγλου είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών Λάρισας. Φαίνεται ότι και οι λέξεις χάνουν πλέον το νόημά τους με αυτούς που δυστυχώς μας κυβερνούν...».

ΚΙΝΑΛ: Γιατί τόση σιωπή;
Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αναφέρει:
Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Αξιόγλου, η οποία σημειωτέον δηλώνει πρόεδρος Συλλόγου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, σε δηλώσεις της σε ΜΜΕ απαξίωσε τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου! Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, που πάλεψε και κατοχύρωσε την Ισότητα στη χώρα μας διερωτάται:
Το κυβερνών κόμμα συμμερίζεται τις δηλώσεις τής εν λόγω πολιτευτή;
Γιατί αυτή η εκκωφαντική σιωπή;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass