Βγήκαν στους δρόμους οι μικρομεσαίοι της Καρδίτσας

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2021 15:48

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Mε πρωτοβουλία της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων» Ν. Καρδίτσας, στους δρόμους βγήκαν χθες δεκάδες έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες της Καρδίτσας, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο της ετήσια εμποροπανήγυρης και στην συνέχεια

τεράστια αυτοκινητοπομπή άνω των 100 οχημάτων (Ι.Χ. επιβατικών, φορτηγών, επαγγελματικών και τουριστικών λεωφορείων) στην πόλη.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της «Α.Σ. Εμπόρων» ο κ. Παναγιώτης Τζόκας, «διαμαρτυρόμαστε διότι η κυβέρνηση δεν έχει προσφέρει τη στήριξη που όλοι περιμέναμε και θα πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα για να αντιμετωπιστούν οι τραγικές οικονομικές συνέπειες της πανδημίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες».
«Η κατάσταση – πρόσθεσε - παραμένει δραματική για χιλιάδες συναδέλφους. Η όποια κίνηση στην αγορά δεν έσωσε την παρτίδα, τα τεράστια χρέη που έχουν συσσωρευτεί πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη για τη σημερινή άθλια κατάσταση» υπογράμμισε.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής κ. Νίκος Γκέκας, εξέφρασε την απόλυτη αγωνία των συναδέλφων του για το μέλλον και τόνισε πως «εάν δεν παρθούν άμεσα ουσιαστικά υποστηρικτικά μέτρα τότε πολλά μαγαζιά και επιχειρήσεις της εστίασης δεν πρόκειται να ξανανοίξουν και πολύς κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά».
Δήλωση έκανε και ο κ. Χρήστος Κατσιφός ως εκπρόσωπος των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων του Νομού, τονίζοντας πως «ο κλάδος ενισχύθηκε μόνο με 800 ευρώ το πρώτο διάστημα της πανδημίας και έκτοτε, παρά το γεγονός ότι τα λεωφορεία δεν κινούνται καθόλου εδώ και πολλούς μήνες, τα οικονομικά μέτρα που ελήφθησαν μέχρι στιγμής είναι ανεπαρκή»!
Τέλος, την αμέριστη συμπαράστασή της στους αγωνιζόμενους εξέφρασε και η ΕΟΑΣΚ, διά του προέδρου της κ. Κώστα Τζέλλα, επισημαίνοντας ο ίδιος ότι «οι αγρότες βρίσκονται εδώ και μέρες στις επάλξεις του αγώνα κι’ έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων μας».
Να σημειωθεί ότι υπό τη διακριτική παρακολούθηση αστυνομικών και την κυκλοφοριακή μέριμνα της τροχαίας, η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε από τον χώρο της εμποροπανήγυρης, διέσχισε τον βόρειο περιφερειακό δρόμο, έστριψε δεξιά στην είσοδο της Καρδίτσας (Λεωφόρος Δημοκρατίας), προς το Παυσίλυπο επί της οδού Δ. Εμμανουήλ και ακολούθησε τη διαδρομή Καποδιστρίου – Αζά – Κεντρική πλατεία – Ηρώων Πολυτεχνείου – Θεσσαλιώτιδος – Καραϊσκάκη – Μπλατσούκα μέχρι διασταύρωση Φαναρίου με Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass