Παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2021 15:59

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Παράσταση διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, από την Ομάδα Γυναικών Ταμασίου (μέλος ΟΓΕ) και τους Αγροτικούς Συλλόγους Γραμματικού, Λεονταρίου, Ν. Ικονίου και Αμπέλουστα πλαίσια των κοινών

δράσεων που έχουν αποφασιστεί από τους παραπάνω φορείς, όχι μόνο για την 8 Μάρτη αλλά συνολικότερα.
Η Στέλλα Μανταλόβα από μέρους της Ομάδας Γυναικών Ταμασίου παρουσίασε την κοινή ανακοίνωση-υπόμνημα που κατέληξαν οι φορείς και αναδεικνύει τις ελλείψεις του ΚΥ της περιοχής, αλλά και τις αιτίες που αφήνουν τόσο το ΚΥ όσο και τα αγροτικά ιατρεία χωρίς προσωπικό και εξοπλισμό, σε μια περιοχή καθαρά αγροτική.
Στη συνέχεια από μέρους των αγροτικών συλλόγων χαιρέτισε ο Κώστας Χιοκτούρης που αναφέρθηκε στην 8 Μάρτη, στους αγώνες των γυναικών και ιδιαίτερα των αγροτισσών που σε πολύ δύσκολες συνθήκες, παλεύουν για την επιβίωση και μέσα από την Ομάδα Γυναικών διεκδικούν ζωή με δικαιώματα. Τις τιμούμε και τις καλούμε να συσπειρωθούν στους αγροτικούς συλλόγους της περιοχής τους.
Ο Γιάννης Τσιούτρας πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γραμματικού και γραμματέας της ΕΟΑΣΚ, μιλώντας στους συγκεντρωμένους κάλεσε τους αγρότες και τις αγρότισσες να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών στο Κιλελέρ.
Στη συνέχεια το υπόμνημα κατατέθηκε στο Διευθυντή του ΚΥ Σοφάδων και θα σταλεί στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass