ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ:

Σύμβαση για έργα βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας στην Οξυά

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 16:28

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)


Στην υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΟΔΟΥ Τ.Κ. ΟΞΥΑΣ», προχώρησε ο δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΚΑΤΣΙΑΒΑΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε», παρουσία της αρμόδιας μηχανικού Ουρανίας Πάτρα. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
«Με την υπογραφή της σύμβασης αυτής επισφραγίστηκε η αρχή ενός έργου ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Οξυάς. Χρόνια ζητήματα πρόσβασης και προσπελασιμότητας σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις επιλύονται. Η ομαλή και άνετη μετακίνηση των δημοτών μας σε ένα δυσμενές σε διέλευση οδικό τμήμα, γίνεται πραγματικότητα», τόνισε ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Στάθης.
Το έργο αφορά στη βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, βρισκόμενη στην κτηματική περιφέρεια Οξυάς. Η οδός εξυπηρετεί αγροτικές εκμεταλλεύσεις (κτηνοτροφικές μονάδες και γεωργικές καλλιέργειες) κατοίκων των οικισμών Κούρα, Ζαμανάτικο, Παλιάμπελα καθώς και τον κεντρικό οικισμό Οξυάς. Το προς παρέμβαση τμήμα άρχεται νότια του οικισμού Ζαμανάτικο, έχει κατεύθυνση βόρεια και καταλήγει νότια του κεντρικού οικισμού Οξυάς όπου συνδέεται με τσιμεντοστρωμένη οδό. Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει τα τεύχη οδοποιίας για το παρακάτω τμήμα του οδικού δικτύου αγροτικών οδών της Τοπικής Κοινότητας Οξυάς, Δημοτικής Ενότητας Μουζακίου του Δήμου Μουζακίου.
Η σύμβαση του έργου ανέρχεται στο ποσό των 289.859,21 ευρώ (με Φ.Π.Α), ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν 500.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass