Εφυγε από τη ζωή ο 54χρονος δάσκαλος Βαγγέλης Ταρατώρας

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2021 16:10

Συγκλονισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα από τον θάνατο του δασκάλου Βαγγέλη Ταρατώρα.

Ο εκπαιδευτικός που εργαζόταν στο Ειδικό Σχολείο της Νεάπολης, άφησε την τελευταία του πνοή από κορονοϊό, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του προχθές στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο Βαγγέλης Ταρατώρας καταγόταν από τη Συκέα Ελασσόνας και τα προηγούμενα χρόνια υπηρετούσε στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου και τη φετινή χρονιά ήρθε στη Λάρισα, στο Ειδικό Σχολείο της Νεάπολης, αφού είχε κάνει μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, εκπαιδευτικό επίσης και δύο παιδιά.
*Ψήφισμα για τον θάνατο του Ευαγγ. Ταρατώρα εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας «Κων/νος Κούμας», ενώ σε συλλυπητήριο μήνυμά της η διευθύντρια ΠΕ κ. Αικατερίνη Καραγιώργου αναφέρει: «Ο εκπαιδευτικός Ευάγγελος Ταρατώρας, δυστυχώς έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι, μετά από άνιση μάχη με τον αόρατο εχθρό. Πολλοί από εμάς, είχαμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί του. Όλοι συμφωνούσαμε ότι ήταν εξαιρετικός Δάσκαλος, φίλος και συνεργάτης γεμάτος ευγένεια, πραότητα και διάθεση προσφοράς στην εκπαίδευση. Πάντοτε σεμνός και ταπεινός στο εκπαιδευτικό του έργο του, υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα, αποτελώντας πρότυπο για τους συναδέλφους του.
Προσωπικά και εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.
Η πρόωρη απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Θα παραμείνει για πάντα στις μνήμες μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass