Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Απρ 2021 16:40

Κηδεύτηκε η επ. καθηγήτρια Ευανθία Κωστοπούλου


Την τελευταία της πνοή άφησε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, χτυπημένη από την επάρατη νόσο, και κηδεύτηκε η 55χρονη επίκουρη καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ευανθία Κωστοπούλου.
Με αφορμή τον θάνατο της επίκουρης καθηγήτριας, η Ιατρική Σχολή σε ψήφισμά της αναφέρει: «Η διοίκηση και το διδακτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την πρόωρη απώλεια της Επίκουρης Καθηγήτριας Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος, Ευανθίας Κωστοπούλου και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση προς την οικογένεια της εκλιπούσης.
Η Ευανθία Κωστοπούλου υπηρέτησε στο Τμήμα από το 2003 έως σήμερα. Υπήρξε μία πολύτιμη παρουσία, με υποδειγματική αφοσίωση και υψηλή αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Τμήματος».

Προσλήψεις εποχικών από τον Γ.Ο.Ε.Β. Θεσσαλίας
Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού 7 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Σ.Ε. Θεσσαλίας.
Στην προκήρυξη, που δημοσιεύεται σήμερα στην «Ε», αναφέρεται ότι η διάρκεια της σύμβασης μπορεί να παραταθεί έως 4 μήνες ακόμη ανάλογα με τις ανάγκες του Οργανισμού με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν θα υπερβαίνει τους 8 μήνες. Οι προβλεπόμενες θέσεις είναι στην Κεντρική Υπηρεσία Λάρισας 1 θέση Τ.Ε. Πληροφορικής για 7 μήνες και 1 θέση Δ.Ε. Διοικητικού για 7 μήνες και 5 θέσεις στον Τομέα Φαρκαδόνας Υ.Ε. Υδρονομείς για 4 μήνες. Η παραπάνω ειδικότητα θα καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες που θα προκύψουν στις γεωτρήσεις και στο υπόγειο δίκτυο του Οργανισμού σε Φαρκαδόνα, Πηνειάδα και στο Κεραμίδι της Π.Ε. Τρικάλων.

Παράταση προθεσμίας για τις δηλώσεις ζημίας στον Δήμο Τυρνάβου
Έως τις 7 Μαΐου παρατείνεται η υποβολή δηλώσεων ζημίας ΕΛΓΑ από τον παγετό στις 9 Απριλίου στους αρμόδιους ανταποκριτές του Δήμου Τυρνάβου. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνα Ανταποκριτών για ραντεβού:
Τ.Κ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Κωτούλας Ιωάννης, τηλ. 2492-350.700
Τ.Κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ: Χατζημάτος Θεόδωρος, τηλ.2492-350.127
Τ.Κ. ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ: Σκρίμπα Αικατερίνη, τηλ. 2492-350.126
Τ.Κ. ΔΑΜΑΣΙΟΥ: Τριανταφύλλου Έφη, τηλ. 2492-350.134
Τ.Κ. ΔΕΝΔΡΩΝ: Νασίκα Αικατερίνη, τηλ. 2492-350.159
Τ.Κ. ΔΕΛΕΡΙΩΝ: Γιουβρή Θεοδώρα, τηλ. 2492-350.157
Τ.Κ. ΡΟΔΙΑΣ: Μπανιά Ελένη, τηλ. 2492-350.508
Τ.Κ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Γκαλογιάννη Βάσω, τηλ 2492-350.130

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass