«Ξεχάστηκαν στα συρτάρια έργα ύψους 4,5 εκατ. ευρώ»

Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΑΤΣΑ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 16:45

«Έργα ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ έχασε η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας, αφού για άλλη μια φορά άφησε στα συρτάρια έτοιμες μελέτες τις οποίες παραδώσαμε με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τον Φιλόδημο, και θα μπορούσαν να έχουν προκηρυχθεί ήδη τα

έργα, τα οποία τώρα μπορεί να εντάσσονται στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", ωστόσο χάνονται τα ποσά αυτά λόγω του πλαφόν που έχει επιβληθεί στους Δήμους».
Αυτό καταγγέλλει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», Ν. Ευαγγέλου, σε δελτίο Ττύπου στο οποίο προστίθενται τα εξής:
«Τα έργα αφορούν σε αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Ελασσόνα αλλά και μια σειρά έργων αγροτικής οδοποιίας στα χωριά: Άζωρος, Καλύβια, Ασπρόχωμα και Λιβάδι.
Είναι λυπηρό να διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι αν η δημοτική αρχή είχε προκηρύξει τα έργα αυτά τότε, θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα έργα από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.
Με βάση τους υπολογισμούς μας, σημαντικά έργα θα μείνουν εκτός χρηματοδότησης όπως είναι το έργο της κεντρικής υδροδότησης στον πρώην Δήμο Ποταμιάς.
Ο προβληματισμός μας είναι μεγάλος για τη σκοπιμότητα της απόφασης αυτής.
Δεν ήθελε τα έργα αυτά να φέρουν την υπογραφή μας;
Ακόμη κι έτσι είναι επικίνδυνο μια δημοτική αρχή να λειτουργεί μικρόψυχα με πυξίδα το προσωπικό της συμφέρον και όχι των πολιτών της επαρχίας Ελασσόνας.
Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους δημότες μας και να τους δώσουμε για άλλη μια φορά την πραγματική εικόνα, αυτή που κρύβεται πίσω από το υποτιθέμενο έργο της δημοτικής αρχής Γάτσα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass