Επενδύσεις 10 εκατ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στον Δήμο Βόλου

Αλλες δύο περιοχές εντάσσονται στο δίκτυό της

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2021 15:29

Στο πρόγραμμα ανάπτυξης έχουν ενταχθεί 2 νέες περιοχές του Δήμου Βόλου, η περιοχή των Αλυκών για το 2021 και το Διμήνι για το 2022. Σήμερα το 66% του πληθυσμού του Δήμου χρησιμοποιεί ήδη φυσικό αέριο, με στόχο το ποσοστό να ανέλθει σε 72% στο

τέλος του 2025. Οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής για την περιοχή των Αλυκών θα ξεκινήσουν 15 Ιουνίου 2021 και θα ολοκληρωθούν έως 31 Αυγούστου 2021. Αντίστοιχα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής για την τροφοδότηση του Διμηνίου θα ξεκινήσουν εντός του α’ τριμήνου του 2022. Με την υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης και την αύξηση της διείσδυσης του φυσικού αερίου, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα συμβάλει περαιτέρω στη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει τους στόχους που έχει θέσει ήδη η Πολιτεία για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Σύμφωνα με το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 - 2025 της ΕΔΑ ΘΕΣΣ επενδύσεις που θα αγγίξουν τα 10 εκατ. € για την επόμενη πενταετία προβλέπονται στον Δήμο Βόλου και αφορούν σε έργα κατασκευής για την επέκταση και την ενίσχυση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου και τη σύνδεση των νέων καταναλωτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass