ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

Νέος επικεφαλής στη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ο Χρήστος Βαϊόπουλος

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2021 18:04

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Μετά από εσωτερική εκλογική διαδικασία στο δημοτικό συνδυασμό «Νέα πορεία Δήμου Παλαμά» που αποτελεί τη μείζονα μειοψηφία του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, νέος επικεφαλής αναδείχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Βαϊόπουλος στη θέση του πρόσφατα παραιτηθέντα κ. Αχιλλέα Καραλή.


Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Βαϊόπουλος αναφέρει: «Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι. Επιθυμώ να εκφράσω απ’ την καρδιά μου τις θερμές ευχαριστίες μου στους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας, «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ», για την εκλογή μου ως νέου επικεφαλής, μετά την πρόσφατη παραίτηση του κ. Αχιλλέα Καραλή, τον οποίο θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα για το ήθος, την τόλμη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξε λαμβάνοντας αυτή την απόφαση. Τους διαβεβαιώνω ότι θα ασκήσω τα νέα καθήκοντά μου με υπευθυνότητα, δημοκρατική ευαισθησία και αγωνιστικότητα, απαιτώντας με σθένος από την παρούσα Δημοτική αρχή να δίνει άμεσα τις αναγκαίες λύσεις στα προβλήματα του Δήμου και των τοπικών κοινωνιών. Κορωνίδα της αυτοδιοικητικής μου φιλοσοφίας είναι η συνεργασία και η αποτελεσματικότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass