Ειδήσεις από τη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2021 16:00

Ολοκληρώθηκε η υπογειοποίηση δικτύου άρδευσης
Μήκους 4 χιλιομέτρων στην Τ.Κ. Λουτρού Δήμου Σοφάδων

Ο δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στις κοινότητες βρέθηκε στην Τ.Κ. Λουτρού. Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Σαμαρά συνεχάρη τον πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Χαράλαμπο Χατζή για τις προσπάθειες που καταβάλλει και την εξαιρετική εικόνα της κοινότητας.


Ο δήμαρχος Σοφάδων ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ζητήματα, ενώ πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο της υπογειοποίησης του δικτύου άρδευσης.
Πρόκειται για τη δεύτερη αντικατάσταση αγωγών και υπογειοποίηση του δικτύου στην περιοχή μήκους άνω των 4 χιλιομέτρων που αφορά έκταση περίπου 1.000 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης.
Έργο που ενισχύει την παραγωγική διαδικασία και μειώνει το κόστος παραγωγής. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί υπογειοποίηση άνω των 5 χιλιομέτρων.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)

 

ΤΡΙΚΑΛΑ
Εργασίες στον χώρο στάθμευσης Ε’ ΚΑΠΗ

Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου στάθμευσης στην περιοχή της ΔΕΗ, όπως γίνεται γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης από τη δημοτική αρχή.
Πίσω από το Ε’ ΚΑΠΗ καθημερινώς εκτελούνται εργασίες διάνοιξης, χαλικόστρωσης του χώρου, εργασιών για την περίφραξη, τον ηλεκτροφωτισμό, τη δενδροφύτευση. Το επόμενο διάστημα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών από τον Δήμο Τρικκαίων και την Αστική Ανάπτυξη Α.Ε., οι πολίτες θα σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματά τους. Σε συνδυασμό με τις εργασίες που προηγήθηκαν στον χώρο του πρ. στρατοπέδου Παπαστάθη, οι δύο αυτοί χώροι στάθμευσης ωφελούν τη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου στο κέντρο της πόλης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass