ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Ζητείται η κατάργηση του 50-50 για τους πωλητές

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2021 15:00

Άμεση άρση του μέτρου συμμετοχής στις λαϊκές αγορές του 50% των εκθετών παραγωγών ζήτησε από την κυβέρνηση μέσω συνέντευξης Τύπου, το προεδρείο του Σωματείου Παραγωγών Κηπευτικών και Λαχανικών Ν. Καρδίτσας, το οποίο κάλεσε τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης να στηρίξουν την συγκεκριμένη διεκδίκηση.


Ειδικότερα, στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος κ. Άρης Πολυγένης τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να έχει ανοίξει τον τουρισμό, τα μεγάλα mall, τα ξενοδοχεία και όλες τις παρεμφερείς δραστηριότητες που σε αρκετές περιπτώσεις στεγάζονται σε κλειστούς χώρους και να διατηρεί τον περιορισμό κατά 50% της συμμετοχής εκθετών-παραγωγών στις λαϊκές αγορές. Είναι απαράδεκτη η στάση της, την καταγγέλλουμε και ζητούμε να επαναξιολογήσει το θέμα και να άρει το μέτρο εδώ και τώρα».
Ο κ. Πολυγένης δήλωσε πως οι Καρδιτσιώτες παραγωγοί - εκθέτες έχουν υποστεί τουλάχιστον 60% με 70% μείωση του τζίρου τους. Και υπογράμμισε: «Μετά από έναν «Ιανό», που κατέστρεψε την παραγωγή και με τις αποζημιώσεις σε δυσανάλογα χαμηλά επίπεδα, εμείς στον Ν. Καρδίτσας παλεύουμε για να επιβιώσουμε. Θα πρέπει να κατανοήσει η κυβέρνηση ότι οι παραγωγοί της Καρδίτσας θα πρέπει να στηριχθούν με τέτοιο τρόπο που θα καλύψει τα τεράστια προβλήματα».

(Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass