ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Επιστολή διαμαρτυρίας για το λουκέτο στην Πειραιώς

ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ «ΛΟΥΚΕΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2021 21:40

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, έστειλε ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την έντονη δυσαρέσκειά του απέναντι στην απόφαση του Ομίλου να κλείσει χωρίς πρότερη ενημέρωση το τραπεζικό κατάστημα στο Μουζάκι, ζητώντας τους λόγους και τα οικονομικά στοιχεία που οδήγησαν σε αυτή την αρνητική εξέλιξη. Αναλυτικά, στην επιστολή επισημαίνονται τα ακόλουθα:
«Μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση του Ομίλου να κλείσει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι, με συνοπτικές θα λέγαμε διαδικασίες, χωρίς να υπολογίσει τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στην τοπική οικονομία και παραβλέποντας τις αντιδράσεις των πολιτών, σας ζητούμε να μας γνωρίσετε τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων χρόνων που να τεκμηριώνουν την απόφαση του Ομίλου, όπως και τα κριτήρια που οδήγησαν στο να μπει λουκέτο στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι, την ώρα που άλλα καταστήματα στον Νομό, πλην της πόλης της Καρδίτσας, παραμένουν ενεργά».


Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 14/7/2021, οι τοπικοί φορείς (Εμπορικός Σύλλογος Δήμος Μουζακίου κ.α.) πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υποκατάστημα της Τράπεζας στο Μουζάκι που ως γνωστόν κλείνει στις 21 Ιουλίου. Επίσης, οι συγκεντρωμένοι μετέβησαν και στην παλιά γέφυρα της πόλης όπου στον κομμένο περιφερειακό, σήκωσαν πλακάτ για να παραμείνει η τράπεζα.
Η κίνηση ήταν συμβολική ώστε να καταδείξουν το μεγάλο πλήγμα που θα επιφέρει η απόφαση για «λουκέτο» στον Δήμο, ο οποίος περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο προσπαθώντας να επουλώσει τις πολλές πληγές που του άνοιξε το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού».

(Του ανταποκριτή μας Φ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass