Οχι σχολείο πολλών ταχυτήτων

Τονίστηκε σε σύσκεψη-συζήτηση της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών ΚΚΕ Καρδίτσας

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2021 19:25

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Με μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών πραγματοποιήθηκε χθες στο Παυσίλυπο σύσκεψη-συζήτηση της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΤΟ Καρδίτσας του ΚΚΕ σχετικά με το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ στο χώρο της εκπαίδευσης.


Στην τοποθέτηση που έκανε ο κ. Νίκος Τέγος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στο πώς το νέο νομοσχέδιο χτυπά το περιεχόμενο της ίδιας της εκπαίδευσης και δημιουργεί ένα σχολείο πολλών ταχυτήτων με συνέπεια την κατηγοριοποίηση του.
Παρουσίασε την πρόταση του ΚΚΕ για ένα σύγχρονο, ενιαίο σχολείο που να καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες όλων των μαθητών.
Ακολούθησε πλούσια συζήτηση από την οποία αναδείχθηκε η ανησυχία και η αντίδραση εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών απέναντι στο νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο, που δημιουργεί ένα σχολείο των λίγων και των εκλεκτών και αφήνει στο περιθώριο τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων.
Έγινε κάλεσμα η αντίδραση αυτή να αναδειχθεί, να οργανωθεί και να δυναμώσει στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται στην Καρδίτσα το επόμενο διάστημα από σωματεία και φορείς εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass