«Είμαστε ενάντια στο απάνθρωπο πείραμα»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ Γ. ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2021 15:40

«Είμαστε ενάντια σε αυτό το έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, είμαστε εναντίον ενός απάνθρωπου πειράματος» τόνισε ο πανεπιστημιακός και εκπρόσωπος του «Δικτύου Ελληνισμού», Γ. Παύλος μιλώντας χθες βράδυ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Κεντρική πλατεία, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.


Η χθεσινή συγκέντρωση μπορεί να ήταν πιο υποτονική σε παλμό και αισθητά μικρότερη σε μέγεθος σε σύγκριση με αυτή που έγινε πριν μια εβδομάδα, ωστόσο αυτή τη φορά είχε «ταυτότητα» με τους ομιλητές να αποσαφηνίζουν το πλαίσιο της διαμαρτυρίας που είχε πανελλαδικό χαρακτήρα με αφορμή και τις συγκεντρώσεις που έγιναν και στην υπόλοιπη χώρα.
Παρουσία μελών εθνικιστικών οργανώσεων, ιερωμένων των ΓΟΧ και πολιτών, το στίγμα της χθεσινής συγκέντρωσης καθόρισε η τοποθέτηση του καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εκπροσώπου του «Δικτύου Ελληνισμού», Γ. Παύλου.
Ο οποίος αφού σημείωσε ότι «η πανδημία αποτελεί μια ευκαιρία για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε ως Eλληνες και ως χριστιανοί», άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγοντας ότι «απογοητευθήκαμε από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθώς ο λαός αντιστάθηκε αλλά προδόθηκε».
Χαρακτηρίζοντας «αντισυνταγματικές» και «ανθελληνικές» τις αποφάσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έκανε λόγο για κατασκευασμένη πανδημία, αναφερόμενος στις παρενέργειες των εμβολίων, στις απειλές περί απόλυσης και στην «απόκρυψη των θανάτων» κάνοντας λόγο για «έγκλημα κατά του ελληνικού λαού».
Υπενθύμισε πως τα μνημόνια και την οικονομική χρεoκοπία την κατασκεύασαν οι Τράπεζες, επισήμανε τον κίνδυνο της δημογραφικής κατάρρευσης της Ελλάδας, όπως και την «σχεδιασμένη ισλαμοποίηση της Ελλάδας, η οποία Ελλάδα πρέπει να μείνει ελληνική και ορθόδοξη».
Επικρίνοντας τέλος τους μητροπολίτες που «αντί να είναι στα συλλαλητήρια με τον λαό είναι με τον Μητσοτάκη» παρουσίασε τέλος το όραμα του «Δικτύου Ελληνισμού», όραμα στο οποία αναφέρθηκε και ο επόμενος ομιλητής και εκπρόσωπος του Δικτύου, Α. Μπαρδάκης. Η χθεσινή συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις και άλλων ομιλητών.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass