Αντικαθίστανται φωτιστικά στο παραλιακό μέτωπο Βόλου

Με νέα, τύπου LED, που επιτυγχάνουν βελτίωση των επιπέδων φωτισμού

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2021 16:04

ΒΟΛΟΣ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, εκτέλεσης του έργου “Αντικατάσταση Υφιστάμενων Λαμπτήρων με νέου τύπου LED κι Ενίσχυση Επιπέδου Εξωτερικού Φωτισμού”, συνολικής δαπάνης €186.504,01 πλέον Φ.Π.Α. 24%.


Αντικείμενο της σύμβασης, είναι η αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών εξωτερικών χώρων του ΟΛΒ με νέα, τύπου LED, επιτυγχάνοντας βελτίωση των επιπέδων φωτισμού.
Οι εργασίες αντικατάστασης -αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού λιμένος Βόλου- έχουν ήδη ξεκινήσει κι έχουν ολοκληρωθεί στη χερσαία ζώνη του εμπορικού λιμένα (περιοχή όπισθεν των καταστημάτων νέας ιχθυαγοράς μέχρι τη γεφυροπλάστιγγα-όπισθεν του Πολυτεχνείου), στην είσοδο του εμπορικού λιμένα στα Παλαιά Σφαγεία-έξω από τη νέα ιχθυόσκαλα, σε τμήμα του χώρου στάθμευσης στον Κεντρικό προβλήτα καθώς και σε τμήμα του παραλιακού μετώπου - λιμενίσκος ΟΕΑ - ΝΑΒ.
Από την Παρασκευή 30/7/2021, ενημερώνουμε τους πολίτες, ότι θα εκτελούνται στο παραλιακό μέτωπο από τον λιμενίσκο του Τελωνείου μέχρι τον λιμενίσκο του Αγ. Κωνσταντίνου εργασίες αντικατάστασης των φωτιστικών κι ως εκ τούτου το παραλιακό μέτωπο, δεν θα είναι πλήρως φωτισμένο. Οι εργασίες αντικατάστασης, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο σύνολό τους, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας καλύτερο φωτισμό, ενώ παράλληλα μειώνεται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κι ελαχιστοποιείται το κόστος συντήρησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass