Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Ροταριανού Αν. Λάρισας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2021 16:10

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Λάρισας. Η κ. Μάρω-Ήβη Κορμά παρέδωσε στον κ. Φοίβο Αποστολόπουλο, σε εκδήλωση που έγινε στον φιλόξενο υπαίθριο χώρο εστιατορίου της Λάρισας. Η απερχόμενη πρόεδρος Μάρω-Ήβη Κορμά κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, τόνισε πως παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες, ο

Ρ.Ο.Α.Λ. κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να είναι παρών με τις δράσεις του στα προβλήματα που αντιμετώπισε η τοπική μας κοινωνία τόσο με την πανδημία όσο και με τους σεισμούς. Αναφέρθηκε επιγραμματικά στη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Κουτλιμπάνειο Γ.Ν.Λ., τη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στα σεισμόπληκτα χωριά της Θεσσαλίας και τη δωρεά 2 τροχόσπιτων για την κάλυψη αναγκών σεισμόπληκτων οικογενειών.
Επίσης μέσω των εβδομαδιαίων τηλεδιασκέψεων τα μέλη κατάφεραν να κρατήσουν την επαφή και τη συνοχή τους προγραμματίζοντας και υλοποιώντας τις δράσεις τους.
Στη συνέχεια ο εισερχόμενος πρόεδρος Φοίβος Αποστολόπουλος αφού ανακοίνωσε τους στόχους της νέας χρονιάς, που ως επίκεντρο έχουν τη βοήθεια και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Ομίλου, παρουσίασε τα μέλη του νέου Δ.Σ., που το απαρτίζουν οι: Αντιπρόεδρος: Παλέτας Ιωάννης, Γραμματέας: Κατσαούνη Ελένη, Ταμίας: Ευσταθίου Νίκος, Κοσμήτορας: Φακίρης Βασίλης, Ειδικός Γραμματέας: Βασιλόπουλος Βασίλης, Μέλη: Πεχλιβανίδης Παντελής, Κουφογιάννης Βασίλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass