Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού σε Καρδιτσιώτισα βαδίστρια

Κατέκτησε την 8η θέση στα 20 χλμ. στο Τόκιο

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2021 15:08

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τα συγχαρητήριά του εκφράζει με μήνυμά του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσα κ. Γιώργος Κωτσός στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση της 8ης στα 20χλμ βάδην, στον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ για την κατάκτηση της 36ης θέσης στα 50 χιλιόμετρα βάδην

αλλά και στην Πένυ Τσινοπούλου η οποία κατέκτησε την 53η θέσηστους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας
«Σήμερα, στο Τόκιο προστέθηκε μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις για την ιστορία του ελληνικού βάδην. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας, μας έκανε όλους υπερήφανους καθώς κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση στα 20 χλμ. βάδην.
Η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια, πραγματοποίησε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση βελτιώνοντας και την εμφάνιση της στο Ρίο όπου είχε κατακτήσει τη 15η θέση. Η Αντιγόνη απέδειξε, ότι η σκληρή δουλειά και η απαράμιλλη προσπάθεια οδηγεί συνεχώς στη βελτίωση και όλο πιο κοντά στην κορυφή.
Αντιγόνη, πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου εμφάνιση, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά, να μας κάνεις όλους υπερήφανους και να μας χαρίσεις πολλές ακόμα φορές τέτοιες και καλύτερες στιγμές.
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια και στον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ ο οποίος κατέκτησε την 36η θέση στα 50 χιλιόμετρα βάδην αλλά και στην Πένυ Τσινοπούλου η οποία κατέκτησε την 53η θέση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass