Ντροπή να διαφωνείτε για τις αναπλάσεις…

Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΑ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2021 16:29

«Θα περιμέναμε μια ξεκάθαρη και κρυστάλλινη θέση από τη μείζονα αντιπολίτευση, που θήτευσε για εννέα χρόνια ως συμπολίτευση στον Δήμο μας. Είναι το λιγότερο, ντροπή, να διαφωνείτε για ένα έργο που θα δώσει μια άλλη όψη στην είσοδο του Συκουρίου. Όμως ο

εγωισμός σας και η αλαζονεία σας κύριε πρώην Δήμαρχε δεν σας αφήνουν να δείτε την πραγματικότητα» τονίζει ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο πρώην δήμαρχος Κώστας Κολλάτος αναφέρει:
«Η Τεχνική Υπηρεσία μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την έλλειψη προσωπικού, κατάφερε να συντάξει και να ωριμάσει δύο τεχνικές μελέτες παρέμβασης στην είσοδο του Συκουρίου, βασιζόμενη στην αρχιτεκτονική μελέτη που είχε εγκριθεί ομόφωνα από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, με μία ουσιαστική διαφορά. Η αρχιτεκτονική μελέτη προέβλεπε επεμβάσεις σε χώρους εκτός οικισμού και μέχρι το ύψος του Γηπέδου Συκουρίου και όχι μέχρι την πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπως σκοπίμως αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας. Η συγκεκριμένη μελέτη, που καταθέσαμε, προβλέπει πεζοδρόμηση από το ύψος της αγροτικής αποθήκης, ιδιοκτησίας πρώην Αγροτικής Τράπεζας, μέχρι την πλατεία Ρήγα Φεραίου. Συγχρόνως, καταθέσαμε μελέτη ολοκλήρωσης του κτιρίου, το οποίο επί δεκαετίες έμεινε ημιτελές, στο πρόγραμμα “Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, όπως και την κατασκευή του επί χρόνια γκρεμισμένου τοιχείου του Γηπέδου και με ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου. Αν όλα αυτά εσείς τα θεωρείτε προχειρότητες και βιασύνη, πώς να χαρακτηρίσουμε τις δικές σας ενέργειες, οι οποίες προέβλεπαν παρεμβάσεις εκτός οικισμού, μέχρι το ύψος του Γηπέδου και χωρίς μέριμνα για το ημιτελές κτίριο και το γκρεμισμένο τοιχείο του Γηπέδου; Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιο πρόγραμμα χρηματοδοτεί αναπλάσεις εκτός οικισμού; Διότι οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες δεν είναι ενήμερες για κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα.
Η απόφασή σας είναι ξεκάθαρη, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ για τους δικούς σας λόγους, αυτό ΨΗΦΙΣΑΤΕ. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και μόνο. Εννέα χρόνια κάνατε επιδείξεις επί χάρτου, με δήθεν διαβουλεύσεις. Ήταν συνειδητή επιλογή να επενδύετε σε κινδυνολογία και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Εμείς σε διάστημα δύο χρόνων υλοποιούμε αυτό που εσείς δεν μπορέσατε. Αυτό μόνο σας ενοχλεί και σας καίει. Τέλος, επειδή δεν θέλουμε να επανέλθουμε, σας δηλώνουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε τα έργα που έχουμε προγραμματίσει και θα σας πρότεινα κύριε πρώην Δήμαρχε να έχετε την πολιτική ανδρεία να συνταχθείτε μαζί μας, όπως, καλώς έπραττε η προηγούμενη μείζονα αντιπολίτευση στηρίζοντας τις προτάσεις και τα έργα σας, γεγονός για το οποίο και σεις έχετε αναφερθεί πάρα πολλές φορές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass