«Αρμαγεδδών» στα εισοδήματα

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΔΕΔΥ Γ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΔΕΘ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2021 19:19

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Στην Καρδίτσα βρέθηκε χθες το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Γιώργος Πετρόπουλος στα πλαίσια της κινητοποίησης των συνδικαλιστικών της οργανώσεων ενόψει της ΔΕΘ και για τα προβλήματα των εργαζομένων του δημοσίου.


Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, «βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο κατά την οποία προσμετράμε τις επιπτώσεις που έχει αφήσει η πανδημία στην οικονομία, στην κοινωνία, στον ψυχισμό των ανθρώπων. Αυτές επιτείνονται από μια πολιτική η οποία χρησιμοποίησε ως πρόσχημα για να αποστερήσει μισθολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά δικαιώματα».
Και πρόσθεσε: «Είμαστε όμως μπροστά και σε μια νέα πρόκληση, με τις αυξήσεις των τιμών σε μια σειρά βασικών προϊόντων και υπηρεσιών όπως το ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να είναι αμέτοχος παρατηρητής σε αυτή την κατάσταση και δεν μπορεί αυτά που εξαγγέλλονται να είναι μόνο μειώσεις εισφορών και φόρων όταν μιλάμε για έναν Αρμαγεδδώνα ο οποίος θα πλήξει το διαθέσιμο εισόδημα».
Ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει μέτρα αύξησης του εισοδήματος των εργαζομένων για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας και της υπερδεκαετούς στασιμότητας μισθών, προτείνοντας νέα γενναία αύξηση στον κατώτατο μισθό.
Ο ίδιος επισκέφθηκε με στελέχη του προεδρείου του Νομαρχιακού Τμήματος Καρδίτσας το Νοσοκομείο της πόλης. Εκεί έγινε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Κώστα Γρηγορίου από τον οποίο ενημερώθηκαν για λειτουργικά ζητήματα του τοπικού Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass