Γερμανοί τουρίστες - αεραθλητές προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Μυρίνης

Πρωτοβουλία ενίσχυσης του αεροπορικού τουρισμού

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2021 15:00

Τη Δευτέρα 27/09/2021 το απόγευμα προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Τ.Κ. Μυρίνης του Δήμου Καρδίτσας, έξι αεροσκάφη με μέλη πληρωμάτων 9 άτομα Γερμανούς Τουρίστες - Αεραθλητές.


Τους υποδέχτηκαν οι Αερολέσχες Ν Καρδίτσας και «Ερμής» με επικεφαλής τον Πρόεδρο της επιτροπής Αεροδρομίου και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Σχορετσανίτη, ο νυν Αντιδήμαρχος Διοικητικού κ. Στέφανος Θεολόγης εκ μέρους του Δήμου Καρδίτσας, καθώς επίσης και οι κ.κ.Λεονταρίτης Χρήστος και Λεονταρίτης Αλέξανδρος της Αεραθλητικής Ένωσης Βόλου.
Οι αερολέσχες σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της επιτροπής Αεροδρομίου φρόντισαν για τον εφοδιασμό τους με καύσιμα, και για τη φύλαξη των αεροσκαφών.
Στη συνέχεια μετέβησαν στο Γραφείο και στον χώρο των υπόστεγων των αερολεσχών όπου τους έγινε σύντομη ενημέρωση για την διαμονή τους και τις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Καρδίτσας, αλλά και ενημέρωση για επισκέψεις σε διάφορα μέρη του Νομού. Τους δόθηκαν, εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας κατόπιν φροντίδας της Υπεύθυνης κ.Ρόπη, Αγγλόφωνοι καλαίσθητοι τουριστικοί οδηγοί του Νομού.
Ακόμη τους μεταφέρθηκε προφορική πρόσκληση της Αντιδημάρχου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Ξηροφώτου, έτσι ώστε όταν βρεθούν στην περιοχή για ενημέρωση και προτάσεις επισκέψεων σε αξιοθέατα να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της.
Οι επισκέπτες θα παραμείνουν στην Καρδίτσα μέχρι την Πέμπτη 30/9 όποτε και θα αναχωρήσουν με τα αεροσκάφη τους από το αεροδρόμιο της Μυρίνης.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass