Επίθεση αδέσποτων σκύλων σε μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Δημοσίευση: 13 Νοε 2021 17:58

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Σε καταγγελία προς τον Δήμο Καρδίτσας προέβη ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας για επίθεση αδέσποτων σκύλων σε μαθητές έξω από το σχολικό συγκρότημα.


Ειδικότερα, στη σχετική παρέμβασή του που έγινε δημόσια, ο Σύλλογος αναφέρει: «Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών ημερών γίναμε μάρτυρες περιστατικών επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε μαθητές έξω από τον χώρο του Μουσικού Σχολείου. Η αγανάκτηση των γονέων έχει ξεχειλίσει, καθώς το πρόβλημα των αδέσποτων δεν έχει βρει λύση εδώ και πολύ καιρό και κάθε μέρα είμαστε με το άγχος ποιος από τους μαθητές θα είναι το θύμα. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη σχολική χρονιά επίθεση είχε δεχθεί μια καθηγήτρια του σχολείου μας. Είναι απαράδεκτο να προβαίνουμε σε καταγγελίες για τα αυτονόητα. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να πάρει άμεσα μέτρα, καθώς η σοβαρότητα του προβλήματος δεν αφήνει περιθώρια για κωλυσιεργίες. Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλασσόμαστε για την καταγγελία των περιστατικών στις εισαγγελικές αρχές».
Την καταγγελία υπογράφουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας κ. Μιχάλης Σιώκος και η Γραμματέας κ. Λήδα Τσίπρα-Κατσάρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass