Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε ο Σουηδός πρέσβης

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2021 15:35

Την Α.Ε. Πρέσβη του Βασιλείου της Σουηδίας στην Ελλάδα κ. Johan Borgstam υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.


Ο Σουηδός αξιωματούχος επισκέφθηκε τον Δήμο Τρικκαίων και τα Τρίκαλα, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του Δήμου. Ο κ. Παπαστεργίου συνομίλησε με τον κ. Borgstam επί πολλών ζητημάτων, παρουσιάζοντας την πορεία του Δήμου σε επίπεδο καινοτομιών, είτε σε επίπεδο τεχνολογίας, είτε σε επίπεδο δράσεων και αποτυπώματος για το περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα .
Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και εστίασε στην τεχνολογία, στην υφιστάμενη κατάσταση (εξυπηρέτηση των πολιτών, εφαρμογές, περιβαλλοντικές μετρήσεις, δεδομένα κ.α.), καθώς και στις δυνατότητες ευρύτερης συνεργασίας σε διάφορα αντικείμενα. Ακολούθησε ξενάγηση και αναλυτική παρουσίαση των εφαρμογών σε σχέση με την τεχνολογία, στο control room του Smart Trikala. Μαζί με τον Πρέσβη, τον Δήμο Τρικκαίων επισκέφθηκε και ο κ. Νίκος Γιαννουσάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Volvo Car Hellas και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνοσουηδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων επέδωσε στον Πρέσβη ένα αναμνηστικό από τα Τρίκαλα, μια δημιουργία με επίκεντρο το σήμα κατατεθέν, το ποδήλατο. Στη συνάντηση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Εφη Λεβέντη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass