Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2021 15:16

Ζήτησε συγνώμη αντιεμβολιαστής ιερέας
Κατά την απολογία του ενώπιον του μητροπολίτη Δημητριάδος
ΒΟΛΟΣ
Ενώπιον του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου εμφανίστηκε χθες ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλίων π. Αθανάσιος Σκοπιανός. Ο π. Αθανάσιος, τις τελευταίες ημέρες, απασχόλησε αρνητικά την κοινή γνώμη, καθώς

αποκαλύφθηκε, διά του Τύπου, αλλά και διά προσωπικών καταγγελιών από ενορίτες του και όχι μόνο, ότι προέβαινε συστηματικά σε αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.
Η στάση του Κληρικού-αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Δημητριάδος-  παραβαίνει σαφώς τις ξεκάθαρες θέσεις και υποδείξεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως και του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, που αφορούν στον εμβολιασμό ως το μόνο μέσον για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ προκαλεί σύγχυση και αμηχανία στον λαό.
Ο Εφημέριος των Καναλίων δήλωσε ενώπιον του Επισκόπου ότι, «κατόπιν της δημοσιότητας πού δόθηκε γύρω από το πρόσωπό μου, επιθυμώ να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τον Επίσκοπό μου και από τους ενορίτες μου για την απερισκεψία μου, η οποία μπορούσε να παρασύρει ή να θέσει σε κίνδυνο κάποιον από τους ενορίτες μου».


Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην Π.Υ. Τρικάλων
ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή, τον Δημήτρη Βλάχο αρχιπυροσβέστη συνδικαλιστή με την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών, τους Γιώργο Καΐκη και Αλέκο Νταούλα στελέχη της ΤΟ Τρικάλων του ΚΚΕ, επισκέφθηκαν και συζήτησαν με τους πυροσβέστες της Π.Υ. Τρικάλων.
Στη συζήτηση που έγινε, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αναδείχθηκαν τα σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες. Από τη πλευρά τους ο Γ.Λαμπρούλης και ο Δ. Βλάχος εξέφρασαν τη πάγια στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των πυροσβεστών από το ΚΚΕ με παρεμβάσεις , αναφορές και ερωτήσεις στη βουλή. Ανέφεραν ότι τα διαχρονικά οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων τόσο της ΝΔ αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Κάλεσαν τους πυροσβέστες να μπούνε στον αγώνα και μαζί με τον λαό να αντιπαλέψουν αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Τέλος για τα προβλήματα, που αναφέρθηκαν. Το ΚΚΕ δεσμεύεται να τα αναδείξει στη βουλή με ερωτήσεις και αναφορές ασκώντας πίεση για τη λύση τους, αλλά και για την εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης του ΠΣ για την κάλυψη των ελλείψεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass