ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δενδροφύτευση στο αθλητικό πάρκο «Παλέρμο»

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2021 18:15

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Σε δενδροφύτευση περιμετρικά του αθλητικού πάρκου«Παλέρμο» προχώρησε η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και κάτω από τις οδηγίες των αρμόδιων γεωπόνων.

Φυτεύτηκαν συνολικά 80 νέα δέντρα, ύψους άνω των 3 μέτρων το καθένα, ώστε γρήγορα να μεγαλώσουν και να προσφέρουν τη σκιά και την ομορφιά τους στον χώρο.
Ειδικότερα φυτεύτηκαν εναλλάξ λιριόδεντρα και καλλωπιστικές κερασιές.
Τον χώρο του Παλέρμου επισκέφτηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ.κ. Σπύρο Κουρτεσιώτη και Παναγιώτη Σβερώνη.
Ο Δήμαρχος στο τέλος της επίσκεψης δήλωσε: «Βρισκόμαστε σήμερα για μια ακόμη φορά στο Παλέρμο όπου έγινε δενδροφύτευση περιμετρικά του χώρου. Όπως είναι γνωστό προχωρούμε σε συνολική ανάπλαση του χώρου ώστε πολύ σύντομα ο ιστορικός αυτός χώρος όπου χιλιάδες συμπολίτες μας επισκέπτονται πολύ τακτικά για να αθληθούν, να αποκτήσει εντελώς νέα όψη. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου για τη δενδροφύτευση που έγινε και καλώ τους συμπολίτες μας να προσέχουμε όλοι τα νεοφυτευθέντα δέντρα ώστε να μεγαλώσουν για να σκιάζουν και να στολίζουν το Παλέρμο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass