«Στολίζουμε τη Ζωή μας με Αξίες»

«ΔΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2021 15:40

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Σήμερα, στις 6.30 μ.μ. στο χώρο της  Πλατείας Δικαστηρίων θα γίνει η έναρξη της χριστουγεννιάτικης δραστηριότητας που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας με τίτλο: «Το δέντρο της Πρόληψης: Στολίζουμε τη Ζωή μας με Αξίες».


Σε σχετική ανακοίνωση του Κέντρου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
«Τα τελευταία χρόνια βιώσαμε την κρίση σε πολλά επίπεδα [ οικονομική κρίση, πανδημία covid, καραντίνα, πλημμύρες ). Τέτοιες κρίσεις μας επηρεάζουν και δημιουργούν «ρωγμές». Εμείς ως Κέντρο Πρόληψης Ν. Καρδίτσας απέναντι σε αυτό βάζουμε τις αξίες. Όχι όμως μόνο τις δοσμένες, αλλά κι αυτές που ο καθένας μας έχει αγωνιστεί για να αποκτήσει. «Φωτίζουμε» τις αξίες μας, τις αναδεικνύουμε και «αναπνέουμε» το οξυγόνο τους… Ο κάθε πολίτης, μπορεί να στολίζει το Δέντρο της Πρόληψης το οποίο βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, κρεμώντας στα κλαδιά του, τις δικές του αξίες από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρες : 10.00πμ – 1.30μμ και 6.00μμ – 8.30 μμ. Την Παραμονή των Χριστουγέννων (μέσω ΜΜΕ και κοινωνικών δικτύων] επιστρέφουμε ως δώρο στην κοινότητα και στις ομάδες του Κέντρου πρόληψης (ομάδες γονέων, εκπαιδευτικών, εφήβων, παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας, εργαζόμενους μαθητές κλπ ) τις αξίες που παράξαμε όλοι μαζί με την ευχή να αποτελέσουν οδηγό και φάρο για τη ζωή μας το 2022».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass