«Eφυγε» η Λύδια Θεοδωρίδου

Δωρήτρια του Κέντρου «Ορίζοντες» για ΑμεΑ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2021 15:31

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Μια σημαντική Καρδιτσιώτισσα η οποία με την προσφορά της έθεσε την σφραγίδα της στην στήριξη των ατόμων ΑμεΑ έφυγε από την ζωή σε βαθιά γεράματα. Πρόκειται για Λυδία Θεοδωρίδου των δωρήτρια του Δήμου Καρδίτσας, η οποία το 1999 ολοκλήρωσε τη

δωρεά της προς τη Δήμο Καρδίτσας. Η δωρεά της αποτέλεσε τη βάση για να αποκτήσει το κέντρο «Ορίζοντες» μόνιμη και ιδιόκτητη στέγη. Το κέντρο στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Θεοδωρίδειο Κέντρο «Ορίζοντες» προς τιμή της δωρήτριας. Η Λυδία Θεοδωρίδου απεβίωσε στην Αθήνα όπου και κατοικούσε κηδεία της θα γίνει στις 11πμ την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Η σορός της θα ταφεί στο κοιμητήριο Καλλιθέας. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε σχετικά: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της μεγάλης δωρήτριας του Δήμου Καρδίτσας Λυδίας Θεοδωρίδου. Έφυγε μια Καρδιτσιώτισσα που διέθετε περίσσευμα ψυχής και έτρεψε αισθήματα ανθρωπιάς για τον συνάνθρωπο της. Η συμπολίτισσα μας διέθεσε ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής της περιουσίας για να βρει στέγη μια σημαντική δομή που φιλοξενεί ΑμεΑ. Η προσφορά της είναι στην κυριολεξία ανεκτίμητη. Ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass