ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε δομές του ΕΣΥ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2021 15:52

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ευχές για καλές γιορτές, με υγεία και αντοχές, αντάλλαξαν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας με το προσωπικό δημόσιων δομών υγείας της Καρδίτσας.


Τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν τα Κέντρα Υγείας Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων, τις δύο ΤΟΜΥ και το Νοσοκομείο Καρδίτσας. Συνομίλησαν με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους, ευχήθηκαν στους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής» να περάσουν καλές γιορτές με τις οικογένειές τους και κυρίως να έχουν υγεία, δύναμη και αντοχές για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ασθενείς και στην κοινωνία.
Στις περιοδείες συμμετείχαν η υπεύθυνη του τμήματος Υγείας της Ν.Ε. και πρώην βουλευτής Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου με τους: Παναγιώτα Βράντζα, μέλος της Ν.Ε. και πρώην βουλευτή, Άρη Γκαγκά, συντονιστή Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μουζακίου και Γιώργο Καραβίδα, μέλος Ν.Ε., στο Κ.Υ. Μουζακίου, με τις Ζωή Καστόρη και Βασ. Μυρισιώτη στο Κ.Υ. Παλαμά, με τους Παναγιώτη Πουλιάρη, συντονιστή Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Σοφάδων, Αθανάσιο Μπούρα, μέλος Ν.Ε., και Χριστ. Νταφοπούλου στο Κ.Υ. Σοφάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass