Στηρίζει τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων

Η Κοιν.Σ.Επ. «Παγκόσμια Αγκαλιά» στη Μαγνησία

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2022 19:02

ΒΟΛΟΣ
Η Κοιν.Σ.Επ. «Παγκόσμια Αγκαλιά» στηρίζει τους σκοπούς της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας (Λ.Ε.Δ.) ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά της, που βρίσκεται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα επί 24ωρου βάσεως και συνδράμει συνεχώς όπου υπάρχει ανάγκη.

Ειδικά μετά τη σφοδρή κακοκαιρία και την έντονη βροχόπτωση, αλλά και την πρόσφατη χιονόπτωση, οι εθελοντές κάνουν συνεχώς περιπολίες και βοηθούν όπου υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Η Λέσχη Ειδικων Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας- αναφέρει ανακοίνωσή της- ιδρύθηκε το 2001 από άτομα που είχαν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές κ.ά.) σαν έφεδρα και μόνιμα στελέχη. Θέλοντας να γίνουν χρήσιμες οι ειδικές γνώσεις που έμαθαν από τη θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις δημιούργησαν την Ειδική Διασωστική Ομάδα πολλαπλών Αποστολών (Ε.Δ.Ο.Π.Α.) με σκοπό τη συνδρομή σε έκτακτες ανάγκες. Από το 2003 η ομάδα είναι πιστοποιημένη και εγγεγραμένη στα μητρώα της Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδος. Η Παγκόσμια Αγκαλιά, αναγνωρίζοντας και επιθυμώντας να στηρίξει το έργο της Λέσχης, αποφάσισε να προσφέρει τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου 2022 (που για τρίτη συνεχή χρονιά εκδίδει) για την ενίσχυση του εξοπλισμού και των αναγκών της Λέσχης, ώστε να συνεχίσει το πολύτιμο και ανιδιοτελές έργο της στην τοπική κοινωνία, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί και κληθεί για βοήθεια. Η αξία του ημερολογίου - ατζέντας ανέρχεται στην τιμή των δέκα ευρώ (10,00€) ανά τεμάχιο. Μπορείτε να προμηθευτείτε το ημερολόγιο -ατομικά ή και μαζικά για επιχειρήσεις- επικοινωνώντας στα εξής: Υπεύθυνη για την Παγκόσμια Αγκαλιά: Ευγενία Φραγκούλη, τηλ.: 6932-872.045 |
2421-107.052 | Email: world.hug.gr@gmail.com ή vamamaluku@
<world.hug.gr@gmail.com>;gmail.com http://mail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass