Ειδήσεις από τη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2022 15:20

Συντήρηση της σήραγγας Αγίας Κυριακής
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συντηρεί και στερεώνει τη σήραγγα Αγίας Κυριακής στην εθνική οδό Τρικάλων – Άρτας η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  υπογράφει τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ που περιλαμβάνει ενίσχυση της θεμελίωσης του τεχνικού έργου στην είσοδο της σήραγγας και  έργα προστασίας του Κέντρου Ελέγχου από βραχοπτώσεις και κατολισθήσεις.

 

Προσλήψεις 4 μόνιμων στον Δήμο Πλαστήρα
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το Γραφείο Ανάπτυξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει πως άρχισε η υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 13Κ/2021.
Πρόκειται για 1.468 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο και συγκεκριμένα σε δήμους της χώρας. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωσης, με σειρά προτεραιότητας χιλίων τετρακοσίων εξήντα οκτώ (1.468) θέσεων μόνιμου προσωπικού.
Από τις θέσεις αυτές 4 αφορούν τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα είναι οι ακόλουθες ειδικότητες:
1 θέση ΠΕ τοπογράφων μηχανικών
1 θέση ΠΕ διοικητικού
1 θεση ΠΕ ηλεκτρολόγων μηχανικών
1 θεση ΤΕ πληροφορικής
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής άρχισε στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

 

Στα Τρίκαλα Συνέδριο Ζαχαροπλαστών
ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟ 25ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ


Το χρονικό διάστημα από 27/5/2022 έως 29/5/2022 θα πραγματοποιηθεί το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) στην πόλη των Τρικάλων με το Σωματείο των Γαλακτοζαχαροπλαστών της περιοχής να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων. Το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν.Τρικάλων ιδρύθηκε το 1945 και είναι ένα από τα πιο ενεργά και δραστήρια σωματεία. Μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα, τόσο ως προς την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, όσο και για τη συνεχή κατάρτισή τους. Παράλληλα, έχει υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων και συνεργασιών με αντίστοιχα Σωματεία άλλων χωρών, όπως το πρόγραμμα Erasmus+ στην Τουρκία, και έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πολιτιστικές δράσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass