Στο λιμάνι του Βόλου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2022 19:08

ΒΟΛΟΣ
Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε λίγο μετά τις 7 χθες το πρωί, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για φέτος το «VIKING SKY» σημαίας Νορβηγίας.


Το κρουαζιερόπλοιο προερχόμενο από τον Πειραιά, μεταφέρει 308 επιβάτες και 436 άτομα πλήρωμα. Στο πλοίο επιβαίνουν τουρίστες κυρίως από ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και θα παραμείνει στο λιμάνι του Βόλου για 11 ώρες, καθώς θα αποπλεύσει στις 18:00, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Το πλοίο υποδέχθηκε η πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. Βίκυ Μήτρου μαζί με την αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού - Τοκαλή, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων οι κ.κ. Σκλιάς Νικόλας και Χάγιας Χρήστος.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΟΛΒ κ. Βίκυ Μήτρου καλωσόρισε τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου κι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.
Σε δηλώσεις η κ. Μήτρου ανέφερε “Καλωσορίζουμε σήμερα, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν. Το σχέδιο είναι μεγαλόπνοο, καθώς αναμένονται σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, 53 κατάπλοι κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι μας. Στο πλαίσιο άριστης συνεργασίας με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου και την αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεωργία Μποντού - Τοκαλή, προσφέραμε αναμνηστικά δώρα στον πλοίαρχο, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα που αφορούν στην κρουαζιέρα. Φέτος η σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Ο Βόλος είναι ένα ασφαλές λιμάνι που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας κι ευελπιστούμε για φέτος ότι η πανδημία δεν θα επηρεάσει αρνητικά την κρουαζιέρα”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass